Elektra renoveren

 

Last van een storing? Wij staan dag en nacht voor u klaar! 

De hulp inschakelen van Elektricien Den Haag?

Neem telefonisch contact met ons op en wij zorgen ervoor dat een van onze elektriciens u komt helpen

Bent u momenteel bezig met verbouwingen aan uw woning? Dan moet u ook aan elektra renoveren denken. De meeste gevallen zijn dat elektriciteit voor het eerst werd geïnstalleerd toen het huis voor het eerst werd gebouwd. Dat betekent dat de leeftijd van uw huis en de meterkast gelijk zijn. Wat er nu gebeurt, is dat je huis vrij oud is en moet worden gerenoveerd, dus je moet hetzelfde doen met de elektrische installatie in je huis. Elektriciteits renovatie houdt in dat je de meterkast vervangt, indien nodig de groepenkast uitbreiden bestaande kabellijnen verjongt. Waarom moet de meterkast worden vervangen? Dit komt doordat de meeste meterkasten die in oude gebouwen zijn geïnstalleerd niet in overeenstemming zijn met wat tegenwoordig wordt gebruikt. De oude versie van de meterkast was niet voorzien van een aardstroom knipper die bij kortsluiting de stroom kon afsnijden en deze methode is nu toegepast in de huidige meterkasten zodat de stroom meterkasten veiliger zijn. U kunt bij ons terecht voor elektriciteit renovatie in uw woning.

 

Waarom een ​​elektricien bellen voor elektrische renovatie?

Een klus levert maximaal resultaat op als deze door experts wordt uitgevoerd. De verbouwing van het huis kun je aan de bouwer overlaten, maar als het om elektriciteit gaat, weet de elektricien als geen ander. Elektrische energie is als water en vuur die voordelen bieden, maar ook risico’s met zich meebrengen. Als elektriciteit op de juiste manier is geïnstalleerd, kunt u elektriciteit volledig benutten. Als de installatie echter verkeerd is, is er een zeer hoog risico op kortsluiting. Een kortsluiting met een kleine intensiteit zal een black-out veroorzaken, maar als het optreedt bij een groot elektrisch vermogen, kan het een explosie en zelfs brand veroorzaken. Daarom moeten elektriciteit renovaties worden uitgevoerd door professionele en ervaren elektriciens zoals wij.

 

Wat kan een elektricien doen voor elektrische renovaties?

De vraag die vaak opkomt is hoe wij u kunnen helpen bij elektriciteits renovaties. Als professionele monteurs kunnen we uiteraard diensten op maat leveren, zonder de normen en regels voor een goede en correcte elektrische installatie uit het oog te verliezen. De elektra-renovatiewerkzaamheden die door elektriciens worden uitgevoerd, omvatten het vervangen van de meterkast, het uitbreiden van de groepenkast, het controleren en vervangen van kabelleidingen en het doen van onderhoud en alles wat met elektriciteit te maken heeft. Met hun expertise en kennis werken onze elektriciens professioneel en afgestemd op uw wensen. Daarom kunt u, voordat onze elektriciens aan de slag gaan, overbrengen wat u van het eindresultaat van het werk van de elektriciens verwacht. Daarnaast zullen we u ook nuttig en het beste advies geven voor u en uw toekomstige elektriciteitsbehoeften in huis.

Elektra laten renoveren
Call Now Button