Over ons elektra bedrijf

De elektra specialist in de omgeving van Den Haag

Vakkundige specialsiten

Onze elektriciens hebben jarenlange praktijk ervaring. Hierdoor zijn wij op de hoogte van alle nieuwe ontwikkingen en kunnen wij ieder elektra probleem snel en vakkundig oplossen!

24/7 telefonisch te bereiken

Of het nu dag of nacht is, weekend of doordeweeks, het maakt voor ons niet uit! Wij zijn namelijk altijd bereikbaar om u snel te helpen met uw elektra. Neem dus snel contact op met een van onze elektriciens. 

Over ons bedrijf!

Wij zijn een lokaal en ervaren elektra bedrijf actief in Den Haag en omliggende dorpen. Hier helpen wij mensen met het aanleggen van elektra of zorgen ervoor dat problemen met elektra snel opgelost worden. Dit doen wij al 15 jaar met veel plezier. Hierdoor hebben wij ontzettend veel ervaring opgedaan en weten wij iedere klus snel te klaren!

U kunt bij ons terecht met alle soorten elektra werkzaamheden. Of u nu een zakelijke klant bent of een consument, wij staan voor u klaar. Heeft u ergens hulp bij nodig, dan staat een van onze elektriciens altijd voor u klaar. Wij schakelen snel en zijn flexibel inzetbaar. Sterker nog, wij zijn 24 uur per dag en 7 dagen in de week te bereiken. Wij vinden het namelijk belangrijk dat wij altijd klaar staan voor onze klanten. Vandaar dat wij enkele jaren geleden onze spoeddienst hebben opgericht. Speciaal voor mensen die snel of op onhandige tijden hulp nodig hebben. Hiermee hebben wij al honderden mensen geholpen.

Wilt u een offerte aanvragen voor een van onze elektra diensten? Dan kunt u het beste telefonisch contact met ons opnemen! 

Alle elektra diensten

Wij zijn gespecialiseerd in alles wat met elektra te maken heeft. Of het nu gaat om meterkasten, een perilex aansluiting of iets anders, wij kunnen het voor u regelen! Neem contact op met onze elektromonteur!

Eerlijke tarieven

Bent u benieuwd naar de tarieven, hierin zijn wij volledig open en transparant. Vertel telefonisch waar u hulp bij nodig heeft en leg de situatie uit zodat wij een voorstel op maat kunnen maken.

Call Now Button