Extra groep aanleggen

 

Last van een storing? Wij staan dag en nacht voor u klaar! 

De hulp inschakelen van Elektricien Den Haag?

Neem telefonisch contact met ons op en wij zorgen ervoor dat een van onze elektriciens u komt helpen

Wilt u een extra groep aanleggen door een ervaren elektricien? Wij kunnen u helpen met het aanleggen van een extra groep in uw woning. Wanneer u een extra groep wilt laten aanleggen is het belangrijk om te weten wanneer dit nodig is. Er zijn verschillende redenen waarom u een extra groep in uw woning nodig kunt hebben. Extra stopcontact in de keuken Wanneer u bijvoorbeeld een extra stopcontact in de keuken nodig heeft, kunt u hier een extra groep voor laten aanleggen. Dit is vaak nodig wanneer u een nieuwe koelkast of vaatwasser in de keuken wilt gaan plaatsen. Een extra groep zorgt ervoor dat u deze apparaten veilig kunt aansluiten op het electra netwerk. Wilt u graag een extra groep laten aanleggen? Neem dan contact met ons op, wij helpen u graag verder!

Hoeveel groepen heb je nodig in de meterkast?

Hoeveel groepen je nodig hebt in de meterkast is afhankelijk van het aantal stopcontacten of apparaten die je wilt aansluiten. Een extra groep is vaak nodig wanneer je een nieuwe koelkast, vaatwasser of wasmachine in huis wilt plaatsen. Wanneer je meerdere stopcontacten wilt gebruiken op één groep, kun je overwegen om een extra groep te laten aanleggen. Dit is echter niet altijd noodzakelijk. Het is belangrijk om te overleggen met een erkende elektricien welke mogelijkheden er zijn voor het aanleggen van extra groepen in jouw woning. Wij helpen je graag verder!

Extra groep aanleggen voor een inductiekookplaat

Wanneer je een inductiekookplaat wilt gaan gebruiken in de keuken, is het aan te raden om een extra groep aan te laten leggen. Dit komt omdat een inductiekookplaat veel stroom vraagt en daarom niet op elk stopcontact kan worden aangesloten. Wanneer je een extra groep laat aanleggen door een ervaren elektricien, weet je zeker dat de inductiekookplaat veilig kan worden aangesloten op het elektra netwerk. Wilt u graag een extra groep laten aanleggen? Neem dan contact met ons op, wij helpen u graag verder!

Extra groep aanleggen voor een zonnepaneel

Als je overweegt om een zonnepaneel te gaan gebruiken, is het aan te raden om een extra groep aan te laten leggen. Dit komt omdat een zonnepaneel veel stroom kan vragen en daarom niet op elk stopcontact kan worden aangesloten. Wanneer je een extra groep laat aanleggen door een ervaren elektricien, weet je zeker dat het zonnepaneel veilig kan worden aangesloten op het elektra netwerk. Wilt u graag een extra groep laten aanleggen? Neem dan contact met ons op, wij helpen u graag verder!

Extra groep aanleggen voor een wasdroger

Wanneer je overweegt om een wasdroger in huis te gaan gebruiken, is het aan te raden om een extra groep aan te laten leggen. Dit komt omdat een wasdroger veel stroom kan vragen en daarom niet op elk stopcontact kan worden aangesloten. Wanneer je een extra groep laat aanleggen door een ervaren elektricien, weet je zeker dat de wasdroger veilig kan worden aangesloten op het elektra netwerk. Wilt u graag een extra groep laten aanleggen? Neem dan contact met ons op, wij helpen u graag verder!

Hoe word een extra groep in de meterkast aangelegd?

Voor de installatie van een extra groep in de meterkast is het belangrijk dat u een erkende elektricien raadpleegt. Om extra groepen in de meterkast aan te leggen is het belangrijk dat er een aardlekschakelaar aangelegd wordt. Deze hoofdschakelaar is een veiligheidsvoorziening die beschermt tegen elektrische schokken en brand door overbelasting van de elektrische installatie kan voorkomen. Een hoofdschakelaar staat een wettelijk verplicht onderdeel en mag daarom alleen door een erkend elektricien worden geïnstalleerd. Een aardlekschakelaar meet permanent de elektriciteit die door de kabels stroomt en schakelt eventuele gevaarlijke stromen uit. De aardlekschakelaar slaat af als er een stroomstoring is en stuurt de stroom naar de aangesloten zekeringen. Of er een aardlekschakelaar aanwezig is in de bestaande groepenkast herken je aan de blauwe draden en de bruine draden.

Wanneer is een aardlekschakelaar verplicht?

Een aardlekschakelaar is verplicht bij elk type elektrisch systeem. Hieronder vallen elektrische kachels, ovens, magnetrons, koelkasten en vriezers, maar ook zonnepanelen en wasdrogers. Voor maximale veiligheid is het belangrijk dat de aardlekschakelaar in de meterkast goed functioneert. We controleren altijd of er een nieuwe zekering aangesloten is. De bruine draden zitten aan de onderste polen verbonden. De bruine draad aan de linkerkant en de blauwe draad aan de rechter kant. Een groepenkast met aardlekschakelaar heeft maximaal vier zekeringen. Voor het aanleggen in de meterkast kunt u contact met ons opnemen. Voorkom kortsluiting en spanning in de schakelaar. Laat uw groepenkast vervangen door een ervaren elektricien.

Extra groep aanleggen
Call Now Button