Laadpaal installeren

 

Last van een storing? Wij staan dag en nacht voor u klaar! 

De hulp inschakelen van Elektricien Den Haag?

Neem telefonisch contact met ons op en wij zorgen ervoor dat een van onze elektriciens u komt helpen

Elke dag stappen steeds meer mensen over op elektrische auto’s. Dat is niet verwonderlijk! Een elektrische auto stoot vaak tot wel 40% minder CO2 uit dan een benzineauto, dus het is een ideaal alternatief als je je zorgen maakt over klimaatverandering of zuinig omgaat met je geld vanwege de hoge brandstofprijzen zoals we de laatste tijd hier steeds vaker zien.

Er is echter één probleem dat nog steeds veel mensen ervan weerhoudt om de overstap te maken op een elektrische auto: het gebrek aan oplaadpunten. Natuurlijk, je kan altijd thuis opladen, maar wat als je ergens anders wilt gaan rijden en je moet onderweg bijtanken? Je bent dan afhankelijk van het openbare laadnetwerk en helaas is dat nog niet zo goed ontwikkeld in Nederland.

Wij installeren een laadpaal bij u thuis

Wij doen dit bij u thuis, maar ook bedrijven, overheden en andere organisaties kunnen bij ons terecht. Zo hebben wij al vele laadpalen geïnstalleerd op parkeerplaatsen, in bedrijfspanden en langs snelwegen. Dit is niet alleen beter voor het milieu, maar geeft u ook een concurrentievoordeel ten opzichte van andere bedrijven die nog niet overgestapt zijn naar elektrisch rijden!

Wanneer u een laadpaal laat installeren door ons, kunt u ervan verzekerd zijn dat:

– Het een laadpaal is van hoge kwaliteit. Wij gebruiken alleen A-merk producten voor onze laadpalen;

– De paal snel geïnstalleerd wordt. Wij hebben ervaren monteurs in dienst die de paal snel en professioneel kunnen installeren;

– U een scherpe prijs betaalt. Wij hanteren concurrerende tarieven voor onze palen en doen er alles aan om de kosten zo laag mogelijk te houden.

Aarzel dus niet en neem contact met ons op als u interesse heeft in een laadpaal voor uw elektrische auto! Wij helpen u dan graag verder.

Wij zijn dé specialist in het installeren van laadpalen voor elektrische auto’s. Wij bieden onze dienst aan particulieren, bedrijven, overheden en andere organisaties. Wij staan garant voor een hoge kwaliteit, snelle service en scherpe prijzen. Aarzel dus niet om contact met ons op te nemen als u interesse heeft!

Zonder zorgen een laadpaal laten installeren tegen scherpe tarieven

Een goede service en scherpe tarieven, dat is wat u kunt verwachten! Naast het installeren van een laadpaal bieden wij ook andere elektra diensten aan. Van elektra renoveren tot het vervangen van de meterkast, wij kunnen het allemaal voor u regelen!

Wilt u meer weten over onze tarieven of wilt u een afspraak maken? Neem dan contact met ons op.

laadpaal installeren
Call Now Button