Meterkast verplaatsen

 

Last van een storing? Wij staan dag en nacht voor u klaar! 

De hulp inschakelen van Elektricien Den Haag?

Neem telefonisch contact met ons op en wij zorgen ervoor dat een van onze elektriciens u komt helpen

Wilt u de meterkast verplaatsen? Bij Elektricien Den Haag 070, zijn wij gespecialiseerd in meterkast verplaatsingen. Wanneer u bij ons een meterkast wilt laten verplaatsen, kunnen wij dit meteen voor u regelen. Wij hebben ervaring met het verplaatsen van meterkasten en weten dus precies hoe we de meterkast moeten verplaatsen. Het is belangrijk dat de meterkast op de juiste plek staat, zodat alles goed werkt. Wij kunnen de meterkast dan ook voor u verplaatsen naar de juiste plek. De kosten voor het verplaatsen van een meterkast zijn afhankelijk van het soort meterkast en hoeveel groepen er in de meterkast zitten. Vraag daarom vrijblijvend een offerte aan bij ons, zodat u weet wat de kosten zullen zijn.

Kies voor een ervaren elektricien

Wanneer u de meterkast wilt verplaatsen, is het belangrijk dat u een ervaren elektricien inschakelt. Wij van Elektricien Den Haag 070, zijn ervaren en betrouwbare elektriciens met jarenlange ervaring. Wij weten dus precies hoe we de meterkast moeten verplaatsen. Wij kunnen de meterkast dan ook meteen voor u verplaatsen. Wanneer u de meterkast door ons laat verplaatsen, weet u zeker dat de meterkast op de juiste plek komt te staan en dat alles goed werkt.

Wanneer is het nodig om de meterkast te verplaatsen

Het verplaatsen van een meterkast is niet altijd nodig. Soms kan de meterkast ook gewoon blijven staan. Wanneer u bijvoorbeeld gaat verbouwen, is het niet altijd nodig om de meterkast te verplaatsen. Wij kunnen dan een extra groep aanleggen in de meterkast, zodat u niet meteen de meterkast hoeft te verplaatsen. Dit is afhankelijk van het soort meterkast en hoeveel groepen er al in de meterkast zitten. Vraag daarom vrijblijvend een offerte aan bij ons, zodat u weet wat de kosten zullen zijn.

Wanneer u toch besluit om de meterkast te verplaatsen, kunnen wij dit meteen voor u regelen. Wij hebben ervaring met het verplaatsen van meterkasten en weten dus precies hoe we de meterkast moeten verplaatsen. Het is belangrijk dat de meterkast op de juiste plek staat, zodat alles goed werkt. Wij kunnen de meterkast dan ook voor u verplaatsen naar de juiste plek.

De kosten voor meterkast laten verplaatsen

De gemiddelde kosten voor het verplaatsen van een meterkast zijn afhankelijk van het soort meterkast en hoeveel groepen er in de meterkast zitten. Vraag daarom vrijblijvend een offerte aan bij ons, zodat u weet wat de kosten zullen zijn. Wanneer u de meterkast wilt verplaatsen, is het belangrijk dat u een erkend installateur inschakelt die precies weet wat hij doet. Wij weten dus precies hoe we de meterkast moeten verplaatsen.

Hoe een meterkast verplaatst wordt

Wanneer wij een meterkast verplaatsen, moeten we de huidige aansluiting verplaatsen en maken wij eerst alle aansluitingen van de oude locatie los. Vervolgens verwijderen wij de meterkast voorzichtig en vervoeren deze naar de nieuwe locatie. Daar monteren we de meterkast op de juiste plek en sluiten we alle aansluitingen weer aan, zodat alles goed werkt. Als we klaar zijn met het verplaatsen van de meterkast, kunt u deze direct weer gebruiken. Een meterkast moet zich binnen drie meter van een voordeur bevinden. Zo kunnen eventuele problemen ongehinderd blijven. Aanvullende eisen kunt u bij een energieleverancier aanleveren.

Wilt u een verplaatsing aanvragen om uw huidige meterkast te verplaatsen? Of wilt u een oude meterkast vervangen en en nieuwe laten plaatsen? Zorg dan dat u een aanvraag indient bij ons als gecertificeerd bedrijf. Het verplaatsen van de meterkast is een risicovolle klus. Doe dit dus nooit zelf.

Kan iedere meterkast verplaatst worden?

In de meeste gevallen is het mogelijk om de meterkast te verplaatsen. Er zijn echter enkele uitzonderingen. Vraag daarom altijd een vrijblijvende offerte bij ons aan, zodat u weet wat de kosten zullen zijn en of het mogelijk is om de meterkast te verplaatsen. Wij hebben jarenlange ervaring met het verplaatsen van meterkasten en weten daarom precies hoe wij de meterkast op een nieuwe plek moeten aansluiten.

Meterkast verplaatsen
Call Now Button