Onze diensten in Den Haag

Elektra specialist voor de inwoners van Den Haag

storingen den haag

Kortsluiting Den Haag

Last van kortsluiting? Vervelend! Dit wilt u natuurlijk snel verhelpen. Helaas is het niet altijd eenvoudig om de oorzaak hiervan te achterhalen. Gelukkig hebben onze elektriciens jaren langen ervaring om deze problemen snel op te lossen.

Overbelasting, een apparaat dat stuk is, er zijn verschillende dingen die een kortsluiting kunnen veroorzaken. Wij staan dag en nacht klaar om u snel van dit probleem af te helpen, aarzel dus niet en neem vrijblijvend contact met ons op!

spoed diensten

Spoeddienst in Den Haag

Met spoed een elektricien nodig in de omgeving van Den Haag. Dan bent u hier op de juiste plek. Onze spoeddienst staat namelijk de hele dag voor u klaar. Uiteraard zijn wij ook in het weekend bereikbaar. Het is immers niet te voorspellen wanneer u last krijgt van een storing. Wij zijn 24/7 telefonisch te bereiken, dus aarzel niet om contact op te nemen.

In meer dan 90% van de gevallen kunnen onze ervaren elektriciens de storing direct verhelpen. Uiteraard zijn wij hierbij open en eerlijk over de kosten. Hiervoor kunt u het beste telefonisch contact met ons opnemen. Wij staan u altijd te woord, wanneer u ook belt!

aanleggen elektra den haag

Aanleggen van elektra

Aanleggen van elektra in Den Haag is iets wat wij dagelijks doen. Of het nu gaat om een nieuwbouwwoning of het renoveren van elektra in een oude woning, wij staan voor u klaar. Hierbij denken wij graag met u mee. Het is immers erg belangrijk om een goed plan te hebben voor uw elektra. Hierbij kijken we onder andere naar de toekomst plannen zodat u weet waar u aan toe bent. Of het nu gaat om een perilex aansluiting of nieuwe bedrading, wij kunnen het voor u aanleggen

meterkast groepenkast en stoppenkast

Meterkast vervangen 

Uw meterkast laten vervangen, of een extra groep laten aanleggen. Wij zijn de groepen/meterkast specialist van Den Haag. Wekelijks vervangen wij meerdere groepenkasten bij onze klanten. En dit doen wij met veel plezier! Hierbij adviseren we en denken we mee met u om te kijken naar de mogelijkheden. Daarnaast helpen wij ook met andere vormen van elektrotechniek.

Bent u benieuwd naar de kosten en war t de mogelijkheden zijn voor u. Wij stellen gratis ven vrijblijvend een voorstel voor u op. Hierdoor weet u van te voren al meer over de kosten en waar u op kunt rekenen. De gehele meterkast inclusief het vervangen kan allemaal door ons gedaan worden.

Call Now Button