Groepenkast vervangen

 

Last van een storing? Wij staan dag en nacht voor u klaar! 

De hulp inschakelen van Elektricien Den Haag?

Neem telefonisch contact met ons op en wij zorgen ervoor dat een van onze elektriciens u komt helpen

Bij elektrische installaties is de groepenkast het belangrijkste onderdeel, want via deze groepenkast wordt vanuit de stroombron elektriciteit geleverd aan alle delen van uw huis die naar behoefte kunnen worden gebruikt. Omdat de groepenkast een belangrijke rol speelt bij het voorzien in de elektriciteitsbehoefte in uw woning, kan u bij een storing het best uw groepenkast vervangen, wij zijn hierin de experts en kunnen u daarbij helpen. Als er schade is aan de meterkast of groepenkast, wordt de stroom van elektriciteit naar uw woning geblokkeerd en kan er zelfs kortsluiting ontstaan. Zorg er daarom altijd voor dat uw meterkast en groepenkast altijd in goede staat verkeren en blijven functioneren zoals het hoort.

De oude groepenkast vervangen is belangrijk. Wij adviseren je over hoeveel groepen je nodig hebt. Of het nu gaat om een 3 fase groepenkast of alleen het aansluiten van een aparte groep, bij ons is je nieuwe meterkast zo aangesloten. Op een keramische kookplaat koken, je droger tegelijkertijd aanzetten, wij zorgen dat maximale belasting mogelijk is! Je groepenkast uitbreiden was nog nooit zo eenvoudig.

Hoe verander je de groepenkast?

Het vervangen van de groepenkast moet goed worden afgehandeld, want als dit niet het geval is, bestaat de vrees dat de vervanging niet goed en correct zal worden uitgevoerd. En als deze niet goed wordt vervangen, dan zal de groepenkast niet goed functioneren waardoor er problemen kunnen ontstaan ​​met de stroomtoevoer naar je woning en er gevreesd wordt dat er kortsluiting ontstaat. Dit kan leiden tot een black-out of zelfs een groter risico zoals explosie of brand. Als experts op elektrisch gebied weten wij precies hoe we de groepenkast goed en correct moeten vervangen. Behalve dat ze zijn uitgerust met vaardigheden en kennis, worden onze technici ook gefaciliteerd met veiligheid en gebruiken ze speciale elektrische apparatuur.

Wanneer moeten de meterkast en groepenkast vervangen worden?

Bewoont u momenteel een huis dat lang geleden is gebouwd en gebruikt u nog het oude model meterkast, dan dient u uw meterkast en groepenkast te vervangen door een nieuwere versie. De reden is dat de nieuwe versie van de meterkast nu is voorzien van een aardlekschakelaar omdat dit nieuwste type meterkast een verplichte veiligheidsregel is geworden in iedere woning. Daarnaast kan de oude meterkast verouderd zijn. Dus hoewel het nog steeds functioneert, wordt het ten zeerste aanbevolen om het te vervangen voordat er iets misgaat. De behoefte aan elektriciteit neemt elke keer toe samen met het toenemende aantal elektronische goederen dat u gebruikt, dus dit is het moment dat u een groepenkast moet toevoegen om te voorkomen dat elektriciteit buiten de groepscapaciteit gaat die u momenteel heeft.

De oude groepenkast vervangen voordat het te laat is

In oudere huizen komt het vaak voor dat er nog een oude stoppenkast vervangen moet worden. Voordat u tot vervanging overgaat zullen wij goed adviseren, bijvoorbeeld over het aantal fase groepenkast dat u nodig heeft.

Het is belangrijk om het aantal groepen goed te verdelen. Deze groepen verzekeren lichtpunten. Wil je de meterkast vervangen is het belangrijk om dit juist in te richte. De juiste locatie moet worden gekozen zodat er voldoende ruimte is voor de bedrading en andere apparatuur. Wij adviseren je graag over de meterkast vervangen.

Hoeveel fase groepenkast? Snel de oude stoppenkast vervangen

Het is belangrijk om van te voren goed na te denken over het aantal fase meterkast dat u nodig heeft. Omdat onze elektricien exact weet hoeveel groepen tegenwoordig gebruikt worden, kunnen wij passend advies geven. Zelfs bij een ingrijpende verbouwing weten wij wat de best aanpak is voor meerdere groepen. Bijvoorbeeld omdat u een elektrische kookplaat heeft aangeschaft is er een nieuwe meterkast nodig, die de stroom verdeeld. Wij zorgen dat het maximale vermogen gebruikt kan worden voor uw elektrische apparaten. Ook zorgen wij voor extra beveiliging. Kortom, uw groepenkast laten vervangen doen wij op de juiste manier!

Bestaande groepenkast vervangen voor een 3 fase groepenkast

Op het moment dat je huidige groepenkast niet genoeg groepen heeft, is het nodig om dit aan te passen. Van ABB tot Hager groepenkast, wij regelen het. Een nieuwe groepenkast vervangen is voor ons namelijk een dagelijkse klus. Wij houden rekening met toekomstige uitbreidingen. Wij zorgen voor een logische indeling en het aantal groepen is op orde. Wij zorgen dat je stoppen doorslaan verleden tijd is. U kunt dus elektrisch koken zonder zorgen. Wilt u de huidige groepenkast vervangen of laten inspecteren, geen probleem. Ongeacht het merk groepenkast komen wij bij u langs. Zelfs als u extra stopcontacten nodig heeft kunnen wij dit regelen

Verschillende redenen waarom het nodig is om een ​​elektricien in te schakelen voor het vervangen van de meterkast en groepenkast

Elektriciteit is een bron van energie die nodig is om het menselijk leven te ondersteunen. Bijna al uw activiteiten binnen of buiten het huis gebruiken elektriciteit, dus het kan gezegd worden dat we allemaal afhankelijk zijn van elektriciteit. Als de elektriciteit echter niet correct wordt geïnstalleerd, brengt dit u en anderen in gevaar. Daarom moeten op het gebied van installatie, reparatie en onderhoud van elektriciteit worden uitgevoerd door experts zoals wij.

groepenkast laten vervangen
Call Now Button