Elektra renoveren

 

Last van een storing? Wij staan dag en nacht voor u klaar! 

De hulp inschakelen van Elektricien Den Haag?

Neem telefonisch contact met ons op en wij zorgen ervoor dat een van onze elektriciens u komt helpen

Bent u momenteel bezig met verbouwingen aan uw woning? Dan moet u ook aan elektra renoveren denken. De meeste gevallen zijn dat elektriciteit voor het eerst werd geïnstalleerd toen het huis voor het eerst werd gebouwd. Dat betekent dat de leeftijd van uw huis en de meterkast gelijk zijn. Wat er nu gebeurt, is dat je huis vrij oud is en moet worden gerenoveerd, dus je moet hetzelfde doen met de elektrische installatie in je huis. Elektra renoveren houdt in dat je de meterkast vervangt, indien nodig de groepenkast uitbreiden bestaande kabellijnen verjongt. Waarom moet de meterkast worden vervangen? Dit komt doordat de meeste meterkasten die in oude gebouwen zijn geïnstalleerd niet in overeenstemming zijn met wat tegenwoordig wordt gebruikt. De oude versie van de meterkast was niet voorzien van een aardstroom knipper die bij kortsluiting de stroom kon afsnijden en deze methode is nu toegepast in de huidige meterkasten zodat de stroom meterkasten veiliger zijn. U kunt bij ons terecht voor elektriciteit renovatie in uw woning.

Veiligheid is uiterst belangrijk bij elektra aanleggen

Bij zorg er altijd voor dat u de stroom uitschakelt voordat u met de installatie begint. Elk type stroombron, inclusief batterijen en generatoren, kan gevaarlijk zijn als er niet correct mee wordt omgegaan. Zorg ervoor dat al het gereedschap in orde is en dat alle snoeren, stekkers en andere materialen die voor de installatie worden gebruikt, gecertificeerd zijn volgens de veiligheidsnormen. Wees extra voorzichtig bij vochtige of natte omstandigheden, want zelfs een kleine vonk kan een explosie of brand veroorzaken.

Waarom een ​​elektricien bellen voor elektrische renovatie?

Een klus levert maximaal resultaat op als deze door experts wordt uitgevoerd. De verbouwing van het huis kun je aan de bouwer overlaten, maar als het om elektriciteit gaat, weet de elektricien als geen ander. Elektrische energie is als water en vuur die voordelen bieden, maar ook risico’s met zich meebrengen. Als elektriciteit op de juiste manier is geïnstalleerd, kunt u elektriciteit volledig benutten. Als de installatie echter verkeerd is, is er een zeer hoog risico op kortsluiting. Een kortsluiting met een kleine intensiteit zal een black-out veroorzaken, maar als het optreedt bij een groot elektrisch vermogen, kan het een explosie en zelfs brand veroorzaken. Daarom moeten elektriciteit renovaties worden uitgevoerd door professionele en ervaren elektriciens zoals wij.

Wanneer is een elektra renovatie nodig

Om het elektrische systeem in een woning of gebouw goed te renoveren, moeten bepaalde onderdelen worden vervangen. Het kan hierbij gaan om het elektrische servicepaneel, de bedrading, stopcontacten en schakelaars, armaturen (zoals plafondventilatoren) en zelfs apparaten die op de stroomvoorziening zijn aangesloten. Afhankelijk van de leeftijd van uw huis of gebouw en eventuele bestaande problemen met uw huidige systeem, moet u mogelijk ook stroomonderbrekers of zekeringen vervangen. Bovendien moeten er misschien rookmelders en aardingsstaven worden geïnstalleerd.

Wij helpen onder andere met de volgende onderdelen renoveren

Wanneer u een elektra renoveren overweegt, en uw huidige elektra aan vervanging toe is, is is het belangrijk om een professionele elektricien te raadplegen die de behoeften van uw ruimte kan beoordelen en een schatting kan maken van de onderdelen die moeten worden vervangen. Dit zal ervoor zorgen dat uw renovatie veilig wordt uitgevoerd en efficiënt, om de best mogelijke resultaten te garanderen.

Schakel ons in voor:

  • Nieuw stopcontact
  • Extra groep
  • Krachtstroom
  • Passend advies
  • Kapotte isolaties

Door verouderde bedrading en componenten in uw elektrische systeem te vervangen, kunt u het risico van problemen zoals brand of kortsluiting verminderen en tegelijkertijd de algemene prestaties van uw huis verbeteren. Bovendien zullen upgrades van armaturen en apparaten de energie-efficiëntie helpen verbeteren en op lange termijn geld besparen op de energierekening.

Wanneer is uw huidige elektra aan vervanging toe?

Op het minstens om de 10 tot 15 jaar is het raadzaam uw elektrische installatie te laten inspecteren op mogelijke tekenen van slijtage of storing. Als onderdelen het einde van hun levensduur lijken te naderen, of als de bedrading in uw huis verouderd is, dan kan het tijd zijn voor een elektriciteitsrenovatie. Afhankelijk van de leeftijd en conditie van uw huidige elektrische systeem, kan een professionele elektricien u adviseren of een upgrade noodzakelijk is. Bovendien, als u van plan bent grote renovaties in uw huis uit te voeren, zoals het toevoegen van een kamer of een buitenverblijf, dan kan het upgraden van uw elektrische systeem worden aanbevolen om een veilige en efficiënte werking te garanderen. In het algemeen moeten oudere woningen vaker worden opgewaardeerd omdat ze zijn gebouwd met verouderde materialen, bedrading en componenten die mogelijk niet meer geschikt zijn voor de huidige elektrische behoeften.

Het is belangrijk op te merken dat het upgraden van een elektrisch systeem een aantal complexe taken met zich mee kan brengen, waaronder het opnieuw bedraden, het vervangen van verouderde componenten en het installeren van nieuwe veiligheidsvoorzieningen zoals aardlekschakelaars. Het inhuren van een gekwalificeerde elektricien om deze aanpassingen uit te voeren is de veiligste optie om ervoor te zorgen dat alles correct en volgens de voorschriften wordt geïnstalleerd. U wilt immers voorkomen dat uw groepen overbelast raken. Dit is namelijk iets wat veel voorkomt bij een verouderd stroomnetwerk. Een elektricien kan uw huis ook inspecteren op mogelijke veiligheidsrisico’s of energie-inefficiëntie, zodat u weloverwogen beslissingen kunt nemen over uw elektrische renovatieproject. Wij houden altijd rekening met toekomstbestendige elektra! Geen flikkerende lampen, slechte aansluitingen, oude bedrading, of kleine schokjes, wij zorgen dat uw elektronische problemen worden opgelost!

Wat kan een elektricien doen voor elektrische renovaties?

De vraag die vaak opkomt is hoe wij u kunnen helpen bij elektriciteit renovaties. Als professionele monteurs kunnen we uiteraard diensten op maat leveren, zonder de normen en regels voor een goede en correcte elektrische installatie uit het oog te verliezen. De elektra-renovatiewerkzaamheden die door elektriciens worden uitgevoerd, omvatten het vervangen van de meterkast, het uitbreiden van de groepenkast, het controleren en vervangen van kabelleidingen en het doen van onderhoud en alles wat met elektriciteit te maken heeft. Met hun expertise en kennis werken onze elektriciens professioneel en afgestemd op uw wensen. Daarom kunt u, voordat onze elektriciens aan de slag gaan, overbrengen wat u van het eindresultaat van het werk van de elektriciens verwacht. Daarnaast zullen we u ook nuttig en het beste advies geven voor u en uw toekomstige elektriciteitsbehoeften in huis.

Elektra laten renoveren
Call Now Button