Perilex aansluiting

 

Last van een storing? Wij staan dag en nacht voor u klaar! 

De hulp inschakelen van Elektricien Den Haag?

Neem telefonisch contact met ons op en wij zorgen ervoor dat een van onze elektriciens u komt helpen

Perilex aansluitingen

Het aansluiten van een perilex kan redelijk ingewikkeld zijn. Wanneer u de kennis niet heeft om precies te weten wat u moet doen als u een perilex gaat aansluiten, gaat het erg lastig worden. Weet u wat de eerste stap is? Als u iets anders opnoemt dat de stroom uit te schakelen wordt het aangeraden om het te laten doen door onze elektriciens. Al onze elektriciens zijn afgestudeerd in elektra en weten precies wat moet worden gedaan. Elk elektricien heeft zijn eigen specialiteit en zo zorgen we ervoor dat we elk elektra dienst kunnen uitvoeren voor u.

Wat is een perilex en hoe werkt het

Een perilex is een stekker dat is gemaakt voor het gebruik van apparatuur dat meer stroom gebruikt dan het gemiddelde. Voorbeelden van apparatuur dat een perilex stekker nodig heeft zijn bijvoorbeeld: Ovens, Inductie Kookplaten, Koelkasten, vriezers en airconditioners. Het wordt ook wel een driefasenspanning-stekkersysteem genoemd. Dat is omdat alle apparatuur dat een perilex nodig heeft een 3-fase groepenkast nodig heeft om genoeg stroom te kunnen voorzien. Het is nu ook mogelijk om hetzelfde apparatuur aan te schaffen als een 1-fase apparaat. Waardoor u een normale stekker kan gebruiken. Het is dan wel zo dat het minder goed zal werken dan een 3-fase apparaat. De stekker werd in 1960 ontworpen en wordt sindsdien wordt het nog steeds heel vaak gebruikt. Een perilex is ondanks de hoeveelheid dat het wordt gebruikt, toch meer op de achtergrond gaat staan.

Perilex stekker
Perilex aansluiting den haag

Wat zijn de gemiddelde kosten voor een perilex aansluiting

Hoe duur de aansluiting van een perilex stekker is hangt af van een aantal punten. U zak u zelf moeten vragen of u het zelf gaat doen of het gaat laten doen door onze elektricien. Wanneer u de kennis en ervaring hebt om de taak uit te voeren is het geen probleem om het zelf te doen. Echter wanneer twijfel ontstaat is het belangrijk om onze specialisten in te huren zodat geen ongelukken ontstaan. Voor een perilex, heb je een aparte fornuisgroep nodig om de perilex aan te sluiten. Onze elektriciens kunnen ook dat voor u doen maar dat zal extra kosten. Dit kan ongeveer €125 kosten maar de prijzen hier besproken kunnen altijd variëren. Als u nog geen 3 fase groepenkast hebt kunnen we dat ook voor u doen. Dit kan ongeveer rond de €225 zijn. Ook erg handig om te kopen is de perilex stekker zelf en daarbij een perilex stopcontact of wandcontactdoos. De kosten van dit kunnen tussen de €25 en €45 zijn. Heeft u nou geen idee wat te doen? Aarzel niet en bel ons direct en dan zullen we proberen u zo goed mogelijk te helpen.

Call Now Button