Laadpaal installeren

 

Last van een storing? Wij staan dag en nacht voor u klaar! 

De hulp inschakelen van Elektricien Den Haag?

Neem telefonisch contact met ons op en wij zorgen ervoor dat een van onze elektriciens u komt helpen

Wil je een laadpaal installeren voor je woning of op kantoor. Een laadpaal thuis of zakelijk wordt steeds populairder. Elke dag stappen steeds meer mensen over op elektrische auto’s. Dat is niet verwonderlijk! Een elektrische auto stoot vaak tot wel 40% minder CO2 uit dan een benzineauto, dus het is een ideaal alternatief als je je zorgen maakt over klimaatverandering of zuinig omgaat met je geld vanwege de hoge brandstofprijzen zoals we de laatste tijd hier steeds vaker zien.

Er is echter één probleem dat nog steeds veel mensen ervan weerhoudt om de overstap te maken op een elektrische auto: het gebrek aan oplaadpunten. Natuurlijk, je kan altijd thuis opladen, maar wat als je ergens anders wilt gaan rijden en je moet onderweg bijtanken? Je bent dan afhankelijk van het openbare laadnetwerk en helaas is dat nog niet zo goed ontwikkeld in Nederland.

Laadpaal installatie door een ervaren elektricien

Een laadpaal installeren is een van de belangrijkste stappen bij het opzetten van een oplaadsysteem voor elektrische voertuigen. Een goede installatie zorgt ervoor dat uw auto wordt aangesloten op een betrouwbare stroombron en dat de batterij veilig en efficiënt kan worden opgeladen. Een ervaren elektricien kan ook waardevol advies geven over hoe u de efficiëntie van uw laadstation kunt maximaliseren, en zo nodig onderhoudsdiensten verlenen. Bovendien zijn zij vertrouwd met de plaatselijke bouwvoorschriften en regelgeving inzake de installatie van EV-laadstations, zodat alle werkzaamheden aan de plaatselijke normen voldoen of deze overtreffen.

Een laadpaal thuis heeft veel voordelen

Een laadpaal thuis heeft veel voordelen over het opladen van uw elektrische auto bij een openbaar station. U kunt uw auto snel en veilig opladen en behoudt volledige controle over wanneer en hoe uw auto wordt opgeladen. Met een thuislaadstation hoeft u zich ook geen zorgen te maken dat u langere tijd van huis bent, of geen toegang hebt tot een openbaar laadstation wanneer u dat nodig hebt.

Een laadpaal installeren kunt u het beste overlaten aan een expert. Wij zorgen ervoor dat het direct aangesloten wordt op het stroomnet. Daarnaast houden wij rekening met een aantal factoren die er belangrijk zijn, zoals veiligheid binnen de elektrische installatie en de extra aardlekautomaat. Kortom, een laadpaal thuis, dan zijn wij de ideale optie! Je kunt bij ons terecht voor ieder type laadpaal. Onze installateurs komen graag naar u toe om de aansluiting snel af te handelen. Of het nu gaan om een bedrijfspand of bij een andere gewenste plek, wij hanteren minimale installatiekosten en voorrijkosten. Kies voor ons installatiepakket!

Een gecertificeerd installateur is de beste keuze voor je laadpaal verbinden op het stroomnetwerk

Voor de installatie van een laadstation thuis is er geen alternatief voor een ervaren elektricien die vertrouwd is met elektrische systemen en veiligheidsprotocollen voor EV-laadstations. Een ervaren elektricien kan het systeem correct installeren volgens de plaatselijke bouwverordeningen en voorschriften, waardoor het risico wordt verkleind. Wij zorgen dat bij de laadpaal installaties alles op de juiste manier naar de meterkast geplaatst wordt. De relatief hoge spanning moet goed worden aangesloten. Wilt u een laadpaal laten plaatsen dan moet deze ook aan de muur bevestigd worden of op de eigen oprit geplaatst worden. Hierin adviseren wij graag.

Wij installeren een laadpaal bij u thuis

Wij doen dit bij u thuis, maar ook bedrijven, overheden en andere organisaties kunnen bij ons terecht. Zo hebben wij al vele laadpalen geïnstalleerd op parkeerplaatsen, in bedrijfspanden en langs snelwegen. Dit is niet alleen beter voor het milieu, maar geeft u ook een concurrentievoordeel ten opzichte van andere bedrijven die nog niet overgestapt zijn naar elektrisch rijden!

Wanneer u een laadpaal laat installeren door ons, kunt u ervan verzekerd zijn dat:

– Het een laadpaal is van hoge kwaliteit. Wij gebruiken alleen A-merk producten voor onze laadpalen;

– De paal snel geïnstalleerd wordt. Wij hebben ervaren monteurs in dienst die de paal snel en professioneel kunnen installeren;

– U een scherpe prijs betaalt. Wij hanteren concurrerende tarieven voor onze palen en doen er alles aan om de kosten zo laag mogelijk te houden.

Aarzel dus niet en neem contact met ons op als u interesse heeft in een laadpaal voor uw elektrische auto! Wij helpen u dan graag verder.

Wij zijn dé specialist in het installeren van laadpalen voor elektrische auto’s. Wij bieden onze dienst aan particulieren, bedrijven, overheden en andere organisaties. Wij staan garant voor een hoge kwaliteit, snelle service en scherpe prijzen. Aarzel dus niet om contact met ons op te nemen als u interesse heeft!

Zonder zorgen een laadpaal laten installeren tegen scherpe tarieven

Een goede service en scherpe tarieven, dat is wat u kunt verwachten! Naast het installeren van een laadpaal bieden wij ook andere elektra diensten aan. Van elektra renoveren tot het vervangen van de meterkast, wij kunnen het allemaal voor u regelen!

Wilt u meer weten over onze tarieven of wilt u een afspraak maken? Neem dan contact met ons op.

laadpaal installeren
Call Now Button